Tetis 24

MAȘINA DE ERBICIDAT TETIS

SOLUȚIA TA LA CHEIE ÎN ERA AGRICULTURII DE PRECIZIE

Datorită numeroaselor funcționalități ale echipamentului, mașina de erbicidat TETIS îndeplinește cerințele ridicate în domeniul agriculturii de precizie și al protecției moderne a plantelor. Mașina de erbicidat tractată TETIS cu o capacitate a rezervorului de 3 200 de litri are un design robust și ușor de utilizat.

SETĂRI SPECIFICAȚII TETIS

15
km/oră

Viteza de lucru

3200
litri

Volumul rezervorului

36
ha/oră

Productivitate

80
cp

Puterea necesară

AVANTAJELE MAȘINII DE ERBICIDAT TETIS

CONTROLUL ÎN TOATE ETAPELE

Calitatea erbicidării atunci când lucrați cu TETIS este controlată de sisteme de la compania italiană ARAG – de la configurația Standart cu control simplu la configurația Premium Plus cu telecomandă.

CONTROL PE DUZE

Controlul automat al duzelor SELETRON, cu o distanță de 50 cm între duze, asigură funcționarea optimă a pulverizatorului.

LANCEA – CA INDICATOR AL CALITĂȚII

Lancea este fabricată din oțel ușor de înaltă rezistență de producție austriacă ce asigură durabilitatea structurii.

ERBICIDAREA UNIFORMĂ A CULTURILOR

Utilizarea opțiunii a sistemului automat de control pentru poziția lancei BLC – vă permite să aplicați un tratament uniform culturilor.

POMPĂ CU MEMBRANĂ PISTON

Pompa cu piston cu membrană cu o capacitate maximă de până la 250 l/min, permite funcționarea la viteze cuprinse între 6 km/h și 15 km/h și crește capacitatea de lucru de la 10,8 ha/h la 42 ha/h, cu 40% mai mare în comparație cu concurența.

LUCRAȚI ÎN CONDIȚII GRELE

Pentru condiții grele de teren, sistemul automat de control al poziției lăncilor BLC este utilizat pentru a schimba geometria lancei.

DIMENSIUNI MICI

Înălțime redusă de transport și dimensiuni mici datorită designului unic al rezervorului și designului lancei.

PREMIXER

Premixerul de înaltă performanță cu o capacitate de 30 de litri oferă un timp minim de încărcare și un amestec bine omogenizat.

TREI NIVELURI DE AGRICULTURĂ DE PRECIZIE AVÂND LA BAZĂ MAȘINA DE ERBICIDAT TETIS

Pentru a facilita înțelegerea diferențelor dintre nivelurile de echipare, am introdus conceptul de niveluri de agricultură de precizie pentru mașina noastră de erbicidat. Primul nivel este un set minim de funcții care îndeplinesc cerințele agriculturii de precizie. Al doilea nivel este setul mediu de funcții, iar al treilea nivel este setul maxim de funcții.

SISTEMUL DE SUSPENSIE A LĂNCILOR

 • mecanism de echilibrare cu sistem hidromecanic de amortizare a vibrațiilor.
 • sistemul de amortizare a vibrațiilor menține lancea la o anumită înălțime paralelă cu solul, ceea ce asigură tratarea uniformă a instalațiilor cu daune minime chiar și la viteze maxime.
 • lăncile cu o lățime de lucru cuprinsă între 18 m și 28 m sunt fabricate din oțel ușor de înaltă rezistență produs de concernul austriac Voestalpine (furnizează astfel de oțel unui număr de producători auto, inclusiv BMW).
 • capacitatea de a schimba fără probleme înălțimea de lucru a lancei de la 0,6 m la 1,85 m, chiar și în timpul mersului.
 • mecanismul de protecție al brațului în cazul unei coliziuni cu un obstacol permite lancei să devieze până la 15° în planul vertical și până la 45° în planul orizontal.
 • după traversarea obstacolului, lancea revine la poziția inițială.

PLIERE

Comanda tuturor funcțiilor hidraulice este simplă și fiabilă printr-un terminal din cabina tractorului. Cu ajutorul unei unități multifuncționale, controlul mașinii este deosebit de confortabil.

Sunt disponibile următoarele funcții

Reglarea înălțimii, pliere/desfacere, pliere unidirecțională, reducerea lățimii efective de lucru a lancei, reglarea pantei (manuală sau automată în funcție de configurație).

DUZE ȘI CONECTORI

Duzele și conectorii de pe mașina de erbicidat TETIS sunt echipate de compania italiană „Arag”. Ca standard pe TETIS, sunt montate duze cu 3 căi, având o acoperire constantă cu o schimbare largă a gamei de presiune. Duzele au un unghi constant de lucru de 110°, reduc fenomenul de picurare atunci când funcționează la presiuni de la 1 bar la 1,5 bar, ceea ce garantează o acoperire excelentă. Corpul duzei este fabricat din material Delrin® rezistent chimic, crește durata de viață a produsului. Duza albastră – debit de până la 150 l/ha – dispersie fină. Duza roșie – debit de până la 300 l/ha – dispersia medie utilizată pentru a lucra în căldură sau vreme cu vânt.

APLICAREA DIFERENȚIATĂ A STANDARDELOR PRIVIND LICHIDELE DE LUCRU

Este posibil utilizarea unei portduze cu o duză pentru aplicarea diferențiată a standardelor de lichid de lucru cu duze albastre de la 80 l/ha la 250 l/ha la o viteză de 8 km/h la 15 km/h, cu duze roșii de la 100 l/ha la 340 l/ha la o viteză de 8 km/h la 15 km/h.

POMPĂ CU MEMBRANĂ PISTON

Pompa cu membrană piston a companiei italiene Annovi Reverberi cu o capacitate maximă de până la 250 l/min, vă permite să lucrați la viteze de la 6 km/h la 15 km/h și crește capacitatea de pulverizare de la 10,8 ha/h la 42 ha/h, ceea ce este cu 40% mai mare în comparație cu concurența.

REZERVOR DE SOLUȚIE

Rezervorul de soluție: fabricat din plastic de înaltă rezistență și stabil în formă, cu un volum de 3200 litri; suprafața interioară netedă minimizează depunerea substanțelor chimice utilizate și contribuie la curățarea internă rapidă și ușoară; forma rezervorului împiedică lichidul să se balanseze și mașina să se răstoarne; agitatoare speciale de tip hidraulic sunt instalate în interiorul rezervorului pentru a menține o concentrație constantă a lichidului de lucru și pentru a preveni spumarea.

PREMIXER

Un premixer pentru soluție cu un volum de lucru de 30 de litri cu un pistol pentru tragerea lichidului dintr-o canistră poate fi folosit pentru a pregăti o soluția de lucru sau pentru a turna concentrat în rezervorul principal. Duza pentru spălarea rezervoarelor elimină contactul cu substanțele periculoase în timpul funcționării și, de asemenea, vă permite să utilizați conținutul acestora.

REZERVOR DE SPĂLARE

Rezervorul pentru spălarea sistemului cu o capacitate de 250 de litri asigură curățarea maximă a sistemului de lichidul de lucru.

PROTECȚIE ÎMPOTRIVA SCURGERILOR

Protecție împotriva scurgerilor. Dacă presiunea scade la mai puțin de 0,5 bar la duze, alimentarea cu soluție se oprește.

SISTEM HIDRAULIC (ULEI)

 • distribuitor cu 5 căi pentru a asigura funcționarea a 7 cilindri hidraulici. În același timp, pe tractor se utilizează o singură pereche de ieșiri;
 • este instalat un filtru de ulei, care asigură curățarea eficientă a uleiului de posibilii contaminanți abrazivi și asigură funcționarea stabilă a sistemelor hidraulice ale mașinii.

SISTEM HIDRAULIC (APĂ)

Posibilitatea de auto-alimentare a apei din rezervoare naturale (cu ajutorul unui furtun de absorbție). Pentru a proteja duzele de contaminarea în sistemul lichid, sunt instalate filtre:

 • la intrarea în bazin,
 • înainte de pompă,
 • după pompă,
 • pe fiecare secție,
 • pe fiecare duză.

SISTEM TELESCOPIC

Sistemul telescopic de reglare a ecartamentului de la 1400 mm la 2250 mm vă permite să reglați ecartamentul mașinii de erbicidat TETIS în funcție de ecartamentul tractorului și distanța dintre rânduri.

ARBORE CARDANIC CU UNGHI LARG

Arborele CARDANIC BONDIOLI & PAVESI cu unghi larg permite viraje fără a opri priza de putere a tractorului, ceea ce, la rândul său, crește fiabilitatea conexiunii la tractor economisește timp.

ACOPERIRE CU VOPSEA PULBERE

Vopsea de tip pulbere. Linia Ideal-Line de vopsire cu pulbere (Danemarca) este instalată la uzină. Această tehnologie de vopsire ne permite să avem un strat de vopsea de înaltă calitate, cu o perioadă de garanție de până la 8 ani.

ILUMINARE

Pentru a lucra pe timp de noapte, mașina de erbicidat este echipată cu proiectoare led.

ILUMINARE

La cerere, este posibilă echiparea duzelor cu diode.

* Toate datele și desenele au caracter informativ. Ne rezervăm dreptul la modificări tehnice. Discutați nivelul de echipare cu reprezentantul regional.

SPECIFICAȚII

Back to top