Alfa 4 Mini Till

SEMĂNĂTOARE ALFA 4

CEA MAI PERFORMANTĂ SEMĂNĂTOARE DIN GAMĂ

SPECIFICAȚII ALFA 4

15
km/oră

Viteza de lucru

6
ha/oră

Eficiență

130
kg

Presiunea plugului

80
cp

Puterea necesară

ACȚIONARE ELECTRICĂ

Creșterea productivității datorită unei viteze de semănat crescute de până la 15 km/h, făcând această semănătoare cea mai eficientă din segmentul său.

Un sistem wireless unic cu acționări electrice. Operatorul folosește o tabletă Android pentru a controla sistemul. Tableta se conectează la controler prin Bluetooth. Controlerul folosește un protocol patentat de comunicație fără fir cu controlerul pentru semănătoare. Aceasta înseamnă că singurele fire din semănătoare sunt firele pentru alimentarea motoarelor electrice.

Economie de timp la schimbarea culturilor și la refixarea ratei de semințe. Reglare rapidă și lină pe o tabletă din cabina tractorului.

Creșterea uniformității dozei de însămânțare atunci când se lucrează cu o acționare electrică. Rata de semănat nu depinde de viteza și alunecarea roților, ceea ce dezactivează cernerea.

Durata mare de viata a motoarelor electrice 2500 perioada/ore.

Economii de costuri ale pieselor de schimb datorită numărului redus de noduri, care minimizează întreținerea (cu excepția variatoarelor, lanțurilor și pinioanelor).

Controlerul se integrează cu orice alt receptor GPS pentru a determina locația semănătoarei.

Precizie crescută și interval de setare a ratei de semințe. Acționarea electrică vă permite să setați diferite rate de însămânțare într-o gamă largă pentru anumite culturi.

MECANISM DE TRANSMISIE CONTINU VARIABIL (VARIATOR)

Mecanism de transmisie fără trepte (variator), care: asigură reglarea ușoară și rapidă a dozei de semănat de semințe și îngrășământ; asigură ajustarea în intervalul ratelor de semănat de la 1,5 la 400 kg/ha.
La cererea clientului, semănătoarea Alfa 4 poate fi echipată cu un variator în loc de o acționare electrică.

MODUL GPS

Modulul GPS Garmin 18x oferă un semnal GPS stabil în câmp și determină viteza exactă de semănat în timp real, transmite informațiile către sistemul de control al motorului electric, ceea ce îmbunătățește acuratețea semănării și elimină eroarea de alunecare a roții.

SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL

Semănătoarea ALFA 4 Mini-Till este echipată cu o nouă versiune a sistemelor electronice de control, care utilizează senzori de design nou, cu fiabilitate și precizie sporite. Senzorii de control al însămânțării instalați pe mașinile de semănat asigură controlul 100% al debitului de semințe. Senzorii sunt instalați opțional pe mașina de semănat cu îngrășământ.

DISPOZITIV DE ÎNSĂMÂNȚARE DIN MATERIALE POLIMERICE

Semănătoarea este echipată cu spire dovedite și testate:
– șurub pentru semănat cereale și leguminoase;
– ace pentru semănat plante cu semințe mici și semințe de iarbă.
Această soluție asigură un debit constant și precis de sămânță de la 0,8 până la 400 kg/ha. si este potrivita pentru seminte de toate tipurile, marimi si forme.Unitatile
de semanat actionate de un motor electric garanteaza continuitatea si uniformitatea semanatului, indiferent de viteza de miscare.
Sistemul Trim Line vă permite să opriți semănătorii pentru a crea o cale tehnologică (facilitează lucrul cu pulverizatorul și distribuitorul de îngrășăminte).
Sistemul Trim Line poate fi instalat opțional pe burghie fără a fi nevoie de îngrășăminte minerale.

ARBORI DE ANTRENARE PENTRU SEMĂNĂTOARE DE ÎNGRĂȘĂMINTE DIN OȚEL INOXIDABIL

Arborele de antrenare ai semănătoarelor de îngrășământ sunt fabricate din oțel inoxidabil, ceea ce mărește durabilitatea arborilor și a semănătorilor de îngrășământ de pe acestea și previne coroziunea acestora.

REZERVOR MĂRIT

Semănătoarea ALFA 4 este echipată cu un buncăr cu o capacitate mare de 2000 litri (semințe – 1200 litri, îngrășământ – 800 litri).

TEHNOLOGIA MINI-TILL

Noul design al sistemului de antrenare CoultSystem cu rolă de presare și presiune a brăzdarului de până la 130 kg datorită supapei hidraulice și arcurilor cu rigiditate crescută permite însămânțarea cu tehnologie minimă, asigurând semănat de înaltă calitate și adâncime uniformă de semănat.
Designul sistemului de antrenare CoultSystem folosește manșoane glisante din materiale ceramice-polimer. Manșoanele glisante din material de înaltă calitate nu necesită lubrifiere sau întreținere. Acestea oferă o durată lungă de viață datorită rezistenței ridicate la medii agresive și coeficienților mici de frecare cu orice mișcare.

PRESIUNE HIDRAULICĂ CONSTANTĂ

Presiunea hidraulică constantă este obținută datorită supapei de închidere instalate, care vă permite să setați presiunea dorită în brăzdar. Această funcție garantează o calitate constantă înaltă a plasării semințelor în sol, permite pătrunderea brăzdarelor să fie uniformă pe suprafețe neuniforme și modificări ale condițiilor de sol.

DISTRIBUITOR HIDRAULIC (SUPAPĂ)

Distribuitorul hidraulic (supapa) al comenzii markerului vă permite să controlați funcționarea markerului cu un singur mâner din cabina tractorului.

ROȚI LATE CU O ZONĂ DE CONTACT MAI MARE

Semănătoarele ALFA 4 sunt echipate cu roți largi cu suprafață de contact mărită cu solul și discuri cu profil ranforsat, ceea ce permite reducerea presiunii asupra solului și lucrul cu semănătoarea primăvara pe o suprafață mai umedă și mai liberă. De asemenea, trebuie subliniat faptul că semănătoarele ALFA 4 folosesc un butuc cu diametrul axului mărit și un rulment cu o capacitate de încărcare mai mare, ceea ce mărește durabilitatea și fiabilitatea la semănat conform mini-till.

REMORCĂ ȘI DISPOZITIV DE TRANSPORT NOI

Remorcă nouă și dispozitiv de transport care vă permite să mutați semănătoarea din poziția de transport în poziția de lucru și invers în 2 minute. Datorită lățimii de transport de 2,65 m, se poate deplasa semănătoarea pe drumuri de uz general.

DURATA DE VIAȚĂ A PLUGULUI CU DISC DUBLU ESTE MĂRITĂ CU 100%

Durata de viață a plugului cu disc dublu este mărită cu 100% datorită utilizării oțelului cu duritate ridicată. Plugul cu un singur rând cu disc dublu permite însămânțarea în câmpuri cu o cantitate mare de reziduuri după recoltare.

APĂSAȚI ROȚILE CELUI DE-AL DOILEA SET PENTRU A ALEGE DINTRE: „ÎNGUST” SAU „LARG”

Roțile de presare („înguste” sau „late”) asigură însămânțarea în condiții de umiditate diferită a solului. Noul sistem fiabil de reglare a adâncimii asigură o adâncime stabilă și uniformă de plasare a semințelor. Pentru a curăța rolele de presiune și a asigura o adâncime stabilă de inoculare, sunt instalate raclete din oțel rezistent la uzură DUROSTAT 400, care prelungesc durata de viață a racletelor.

SUPORT PENTRU PICIOARE SIGUR

Plăcile de picior din oțel anti-alunecare rulează pe toată lățimea burghiului și oferă acces ușor la buncărul mare pentru umplere.

VOPSIRE PULBERE

Linia de vopsire cu pulbere Ideal-line (Danemarca) a fost instalată în fabrică. Această tehnologie de vopsire vă permite să realizați un strat de vopsea de înaltă calitate, cu o perioadă de garanție de până la 8 ani.

SPECIFICAȚII

Back to top