Antares 4×4

ANTARES 4×4

Grapa cu discuri modulară cu 4 rânduri de talere ANTARES cu lățime de lucru de 4 m permite pregătirea terenului dintr-o singură trecere pentru semănat.

Grapa cu discuri modulară ANTARES 4X4 este destinată pentru prelucrarea eficientă a terenului înainte de semănat, distrugerea buruienilor și tocarea resturilor vegetale după recoltat, de asemenea pentru mărunțirea, nivelarea și compactarea terenului.

TREI OPERAȚII ÎNTR-O SINGURĂ TRECERE

Zona 1 – talere:
– distrugerea buruienilor, tocarea resturilor vegetale după recoltat, afânarea stratului superior până la pregătirea înainte de semănat.
Zona 2 – tăvălug:
– mixarea resturilor vegetale cu sol;
– nivelarea și compactarea terenului;
– «pieptănarea» resturilor vegetale.

TALERE CU DIAMETRUL DE 560 MM

Talerele cu diametrul de 560 mm sunt destinate pentru pregătirea terenului înainte de semănat. Grapele cu discuri cu patru rânduri de talere ANTARES 4X4 sunt dotate cu discuri înclinate pe suporți individuali cu diametrul de 560 mm, pentru pregătirea înainte de semănat a terenului fără arătură înainte și prelucrarea terenului după semănat.

TALERELE SUNT CONFECȚIONATE DIN OȚELURI EUROPENE CU BOR

Talerele sunt confecționate din oțeluri europene cu bor de rezistență înaltă, datorită acestui beneficiu a fost crescută durata de viață a talerelor cu 100%. Metoda de ascuțire unică a talerelor asigură uzura uniformă a lor pe toată suprafața de tăiere cu menținerea ascuțirii pe întreaga durata de viață. Pentru protecția împotriva falsurilor talerele sunt ștanțate cu sigla producătorului. Numărul optim de crestături pentru tocare de calitate și tăierea resturilor vegetale.

BUTUCI FĂRĂ ÎNTREȚINERE

Butucul cu adaptor pentru suport rigid are caracteristici înalte de exploatare a fost concepută de către FKL pentru grapele cu discuri din gama Pallada și Antares.

Construcția pe baza unui rulment integrat în carcasă cu două rânduri de bile, radial și semering asigură o durată de viață mai lungă a produsului cu butuci standard.

Unsoarea și elementele de etanșare sunt calculate pentru întreaga durata de viață a butucului.

BUTUC CU ÎNTREȚINERE

Construcția butucului elementului de tăiere datorită montării simeringului crește durata lui de viață cu 60% și scurtează timpul de lucru la gresare cu până la 50%.

REGLAREA ADÂNCIMII DE PRELUCRARE

Construcția nouă a reglajului adâncimii de lucru cu ajutorul bolțului. Această construcție a simplificat reglarea adâncimii de prelucrare, și a crescut durata de exploatare a utilajului.

REGLAREA UNGHIULUI DE ATAC = UNIVERSALITATE

Construcția grapei cu discuri asigură reglarea individuală a unghiului de atac al talerelor de la 0o la 30o, ceea ce permite optimizarea prelucrării solului în funcție de adâncimea de prelucrare. Astfel, acest fapt contribuie la îmbunătățirea indicatorilor agrotehnici de prelucrare a solului, de asemenea la micșorarea forței necesare pentru tractarea utilajului. Pe bara de schimb a unghiului de atac sunt montate bucși, ceea ce ajută la reglarea unghiului. Un unghi mic asigură o prelucrare superficială de suprafață, creșterea unghiului – o prelucrare mai în profunzime.

SUPORT

Fiecare taler al grapei cu discuri ANTARES este montat pe suport individual. Lipsa unei baterii sau ax unic exclude înfășurarea resturilor vegetale și înfundarea spațiilor dintre talere.

ȘASIUL PENTRU CONDIȚII GRELE DE LUCRU – DURATĂ DE VIAȚĂ MARE

Grapele cu discuri cu două rânduri de talere din gama PALLADA sunt dotate cu un șasiu solid, care asigură o durată de viață mare chiar și în condiții grele.
Șasiul este confecționat prin folosirea unor metale europene de duritate mare, ceea ce permite micșorarea greutății șasiului și în același timp creșterii rezistenței lui, astfel micșorând consumul de combustibil.

GRESOARE PE FIECARE SUPORT

Gresoarele de pe fiecare suport asigură o durată de viață mare a ansamblului, iar gresoarele de pe ansamblul de prindere a suporților exclud pătrunderea prafului și defecțiunea și asigură o reglare ușoară a utilajului.

TĂVĂLUGI TIP SPIRALĂ

Tăvălugii tip spirală sunt incluși în echiparea de bază a grapelor cu discuri ANTARES și asigură:
– mixarea resturilor vegetale cu sol;
– nivelarea și compactarea terenului;
– «pieptănarea» resturilor vegetale.

ȘURUBURI DE ÎNALTĂ CALITATE

Folosirea șuruburilor de duritate 8.8 asigură siguranță și o durată mare de exploatare.

VOPSIRE CU PULBERE REZISTENTĂ LA UZURĂ

Pe linia de producție este montată o linie de vopsire Ideal-line (Danemarca). Această tehnologie de vopsire permite vopsirea de calitate superioară a produselor cu o durată de exploatare de 8 ani.

* Toate datele și desenele au caracter informativ. Ne rezervăm dreptul la modificări tehnice. Discutați nivelul de echipare cu reprezentantul regional.

Back to top