Pallada 2400

PALLADA 2400

PRELUCRARE EFICIENTĂ PE ORICE TIP DE SOL

AVANTAJELE GRAPELOR CU DISCURI PALLADA

UNIVERSALITATE DATORITĂ POSIBILITĂȚII DE SCHIMB A UNGHIULUI DE ATAC

Construcția PALLADA cu reglare individuală a unghiului de atac pe fiecare rând de discuri de la 0o la 30o, permite reglarea simplă și rapidă la schimbarea umidității solului, a cantității de resturi vegetale și tipului de sol.

SUPORTUL TALERELOR RIGID

Pe grapele cu discuri PALLADA fiecare taler este montat pe suport rigid de rezistență mare ceea ce garantează o prelucrare uniformă a solului cu minime denivelări pe suprafața de semănat.

GRAPE CU DISCURI TRACTATE

Grapele cu discuri tractate nu necesită putere de tracțiune mare, ceea ce scade consumul de combustibil și astfel scade costul de prelucrare pe hectar.

SUPORȚI TALERE INDIVIDUALI

Suporții rezistenți sunt fabricați din oțel cu o duritate mare cu un unghi de atac de 9 grade, asigurându-se astfel o lucrare de calitate pe terenuri cu multe resturi vegetale fără a înfunda utilajul.

FORMA TALERULUI ORIGINALĂ

Taler cu 9 crestături și formă unică a crestăturilor asigură o calitate optimă a tăierii și amestecul cu sol a resturilor vegetale comparativ cu alte modele.

ASCUȚIREA TALERULUI LA 20o

Unghiul de ascuțire a talerului la 20o – asigură pătrunderea bună în sol și tăierea resturilor vegetale, de asemenea uzura uniformă a talerului pe toată suprafața de tăiere, menținându-se astfel ascuțire, pe toată durata de exploatare.

TEHNOLOGIA DE LUCRU MINI-TILL

Grapa cu discuri este destinată pentru prelucrarea eficientă, pentru folosirea tehnologiei MINI-TILL, și pregătirea solului pentru semănat culturi de toamnă, primăvară sau tehnologice.

TREI OPERAȚII ÎNTR-O SINGURĂ TRECERE

Zona 1 – talere:
– distrugerea buruienilor, tocarea resturilor vegetale după recoltat, afânarea stratului superior până la pregătirea înainte de semănat.
Zona 2 – tăvălugi:
– nivelarea reliefului terenului și compactarea lui.

TALERE CU DIAMETRUL DE 560 MM

Talerele cu diametrul de 560 mm sunt destinate pentru pregătirea terenului înainte de semănat. Grapele cu discuri cu două rânduri de talere din gama PALLADA sunt dotate cu talere concave pe suporți individuali cu diametrul de 560 mm, pentru pregătirea terenului înainte de semănat fără arătură și pregătirea terenului după recoltat.

TALERELE SUNT CONFECȚIONATE DIN OȚELURI EUROPENE CU BOR

Talerele sunt confecționate din oțeluri europene cu bor de rezistență înaltă, datorită acestui beneficiu a fost crescută durata de viață a talerelor cu 100%. Metoda de ascuțire unică a talerelor asigură uzura uniformă a lor pe toată suprafața de tăiere cu menținerea ascuțirii pe întreaga durata de viață. Pentru protecția împotriva falsurilor talerele sunt ștanțate cu sigla producătorului. Numărul optim de crestături pentru tocare de calitate și tăierea resturilor vegetale.

BUTUCI FĂRĂ ÎNTREȚINERE

Butucul cu adaptor pentru suport rigid are caracteristici înalte de exploatare a fost concepută de către FKL pentru grapele cu discuri din gama Pallada și Antares.

Construcția pe baza unui rulment integrat în carcasă cu două rânduri de bile, radial și semering asigură o durată de viață mai lungă a produsului cu butuci standard.

Unsoarea și elementele de etanșare sunt calculate pentru întreaga durata de viață a butucului.

BUTUC CU ÎNTREȚINERE

Construcția butucului elementului de tăiere datorită montării simeringului crește durata lui de viață cu 60% și scurtează timpul de lucru la gresare cu până la 50%.

REGLAREA ADÂNCIMII DE PRELUCRARE

Construcția nouă a reglajului adâncimii de lucru cu ajutorul bolțului. Această construcție a simplificat reglarea adâncimii de prelucrare, și a crescut durata de exploatare a utilajului.

REGLAREA UNGHIULUI DE ATAC = UNIVERSALITATE

Construcția grapei cu discuri asigură reglarea individuală a unghiului de atac al talerelor de la 0o la 30o, ceea ce permite optimizarea prelucrării solului în funcție de adâncimea de prelucrare. Astfel, acest fapt contribuie la îmbunătățirea indicatorilor agrotehnici de prelucrare a solului, de asemenea la micșorarea forței necesare pentru tractarea utilajului. Pe bara de schimb a unghiului de atac sunt montate bucși, ceea ce ajută la reglarea unghiului. Un unghi mic asigură o prelucrare superficială de suprafață, creșterea unghiului – o prelucrare mai în profunzime.

ȘASIUL PENTRU CONDIȚII GRELE DE LUCRU – DURATĂ DE VIAȚĂ MARE

Grapele cu discuri cu două rânduri de talere din gama PALLADA sunt dotate cu un șasiu solid, care asigură o durată de viață mare chiar și în condiții grele.
Șasiul este confecționat prin folosirea unor metale europene de duritate mare, ceea ce permite micșorarea greutății șasiului și în același timp creșterii rezistenței lui, astfel micșorând consumul de combustibil.

SUPORT

Fiecare taler al grapei cu discuri PALLADA este montat pe suport individual. Lipsa unei baterii sau ax unic exclude înfășurarea resturilor vegetale și înfundarea spațiilor dintre talere.

GRESOARE PE FIECARE SUPORT

Gresoarele de pe fiecare suport asigură o durată de viață mare a ansamblului, iar gresoarele de pe ansamblul de prindere a suporților exclud pătrunderea prafului și defecțiunea și asigură o reglare ușoară a utilajului.

VOPSIRE CU PULBERE REZISTENTĂ LA UZURĂ

Pe linia de producție este montată o linie de vopsire Ideal-line (Danemarca). Această tehnologie de vopsire permite vopsirea de calitate superioară a produselor cu o durată de exploatare de 8 ani.

ȘURUBURI DE ÎNALTĂ CALITATE

Folosirea șuruburilor de duritate 8.8 asigură siguranță și o durată mare de exploatare.

* Toate datele și desenele au caracter informativ. Ne rezervăm dreptul la modificări tehnice. Discutați nivelul de echipare cu reprezentantul regional.

Back to top