Alfa 6 No-Till

ALFA 6 NO-TILL

ALEGE FIABILITATEA, ECONOMIA DE FONDURI ȘI RESURSE

AVANTAJELE SEMĂNĂTORII DE PĂIOASE MECANICE ALFA 6

APARAT DE ÎNSĂMÂNȚAT NOU

Confecționat din materiale polimerice, rezistente la mediu de lucru dur și coroziunii. Are bobină dublă: tip filet pentru semănat cereale și leguminoase și tip știft pentru culturi cu semințe mici și semințe de iarbă de orice formă și dimensiune. Bobina aduce semințele lin și uniform, fără a le deteriora, fapt ce mărește precizia dispunerii semințelor pe rânduri.

ACȚIONAREA RAPIDĂ A SISTEMULUI DE TRANSPORT FASTTRAI

Sistemul de transport FastTrai – permite schimbarea semănătorii în 2 minute din poziția de transport în poziția de lucru, lucru care face mai simplă și mai rapidă munca mecanizatorului.

TEHNOLOGIA DE LUCRU MINI-TILL

Construcția nouă a sistemului CoultSystem cu roată de tasare și presiune pe organul de lucru de până la 130 kg asigură o însămânțare de calitate, uniformă cu tehnologia Mini-Till.

BUNCĂR ÎNCĂPĂTOR – PRODUCTIVITATE ÎNALTĂ

Semănătoarea ALFA este dotată cu buncăr de capacitate mare 3.000l, care la viteza de semănat de 12 km/h, asigură o productivitate de 9 ha/h.

SEMĂNAT MAI DEVREME

Dispunerea unică a roților late de transmisie și susținere cu diametru mare permite însămânțarea în condiții de umiditate crescută, ceea ce vă permite să începeți campania de semănat mai devreme.

ECONOMIE DE COMBUSTIBIL PÂNĂ LA 25% ÎN COMPARAȚIE CU ALTE PRODUSE

Șasiul semănătorii este confecționat din oțeluri foarte rezistente cu dispunere unică a roțIlor de transmisie/susținere, permite economia de combustibil prin folosirea tractoarelor de putere mai mică, comparativ cu alte produse din aceeași gamă.

SISTEMUL DE TANSPORT FASTTRAI

Noul sistem de transport FastTrai, permite schimbarea semănătorii în 2 minute din poziția de transport în poziția de lucru, lucru care face mai simplă și mai rapidă munca mecanizatorului. Sistemul de transport în echiparea de bază cu roți ce au diametru mărit asigură o protecție suplimentară a anvelopelor împotriva deteriorării cauzate de tulpini de plante și alte obiecte de pe suprafața terenului, cu o lățime de transport de 2,65 m permite transportul semănătorii pe drumuri publice.

BRĂZDARE PENTRU PREGĂTIRE

Sistemul de copiere CoultSystem în combinație cu brăzdarele vă permite să distribuiți uniform semințele în brazdă, la semănarea directă, când terenul este prelucrat doar pe rândurile pe care se seamănă. Arcurile discurilor de tăiere asigură o presiune de până la 205 kg pentru o lucrare eficientă în condițiile cele mai grele.

APARATUL DE ÎNSĂMÂNȚAT DIN MATERIALE POLIMERICE

Aparatul este echipat cu două tipuri de bobine:
• tip filet pentru semănat cereale și leguminoase;
• tip știft pentru semănatul semințelor mici și a celor de ierburi.
Acest tip de soluție permite asigurarea permanentă și lină a unui flux de la 1,5 la 400 kg/ha și este potrivită pentru semințe de orice tip, dimensiuni și formă.

AXURILE DE ANTRENARE ALE DISTRIBUITOARELOR DE ÎNGRĂȘĂMINTE DIN OȚEL INOXIDABIL

Au fost montate axurile de acționare ale distribuitoarelor de îngrășăminte din oțel inoxidabil, ceea ce crește considerabil durata de viață a axurilor și a distribuitoarelor de la fertilizare dispuse pe ele evitându-se astfel oxidarea/ruginirea.

MECANISM DE TRANSMISIE FĂRĂ TREPTE (VARIATOR)

Mecanismul de transmisie fără trepte (variator), care asigură o reglare simplă și rapidă a normei de semănat și administrat îngrășăminte; permite o reglare mai precisă și lină în plaja de administrare (de la 1,5 la 400 kg/ha) în comparație cu reductorul.

SISTEM ELECTRONIC DE CONTROL

Sistemul electronic de control în echiparea de bază. ALFA 6 este echipată cu noua versiune de sistem electronic de control (produs de către SO «MONADA), unde sunt folosiți senzori de monitorizare al fluxului de semințe de generație nouă cu precizie mare.

SISTEMUL DE COPIERE COULTSYSTEM

Construcția nouă a sistemului CoultSystem cu roți de tasare și mecanismul îmbunătățit de presare a secțiilor cu arc de mare duritate asigură o presiune a secției asupra solului de până la 130 kg, ceea ce permite o însămânțare uniformă, precisă cu tehnologia Mini-till, asigurând o adâncime uniformă de semănat. Fapt ce reprezintă un avantaj competitiv incontestabil al semănătorii ALFA 6.Organul de lucru are o cursă reglabilă pe arc de până la 320 mm, care permite fiecărui organ de lucru să treacă peste obstacole individual și să copieze terenul.

DURATA DE VIAȚĂ A SISTEMULUI DE DUBLU DISC A FOST CRESCUTĂ CU 100%

Durata de viață a sistemului dublu disc crescută cu 100%, prin folosirea oțelurilor cu conținut de bor de înaltă duritate. Construcția unică a organului de lucru dublu disc, datorită deviației de 6 mm, asigură tăierea eficientă a terenului în câmpuri cu resturi vegetale și are funcție de autocurățare. Butucii fără întreținere FKL, montați pe discuri, asigură o durată de viață mare și scad necesitatea intervențiilor.

ROȚILE DE TASARE 2 SETURI LA ALEGERE «ÎNGUSTE, LATE»

Roțile de tasare 2 seturi la alegere «înguste, late» montate pe semănătoare, ceea ce permite lucrul în diferite condiții de umiditate și tasarea uniforma a terenului. Un sistem nou și sigur de reglare a adâncimii asigură o uniformitate stabilă de însămânțare. Pentru curățarea roților de tasare și asigurarea adâncimii uniforme de semănat, sunt montați răzuitori confecționați din oțeluri DUROSTAT 400, pentru a crește durata de viață a răzuitorilor.

PRESIUNE CONSTANTĂ A SISTEMULUI HIDRAULIC

Presiunea constantă a sistemului hidraulic, datorită supapei de sens, care permite menținerea presiunii setate inițial a secțiilor. Această funcție garantează calitatea înaltă și constantă a procesului de semănat, permite menținerea adâncimii constante a secțiilor pe un teren cu denivelări și la schimbarea condițiilor de sol.

DISTRIBUITOR HIDRAULIC (SUPAPA)

Distribuitorul hidraulic (supapa) de control a marcatoarelor permite comanda marcatoarelor cu o singură manetă din cabina tractorului.

ANVELOPE LATE CU SUPRAFAȚĂ DE CONTACT MARE

Semănătorile ALFA 6 sunt echipate cu anvelope late cu suprafața de contact mare și jante cu profil ranforsat, ceea ce permite o tasare mai mică, și lucrul cu semănătoarea pe teren mai umed și afânat, de asemenea pe semănătorile ALFA 6 sunt utilizați butuci cu diametrul axului mai mare și rulmenți cu o durată mare de viață, astfel a fost crescută siguranța și durata de exploatare la semnănat cu tehnologia no-till.

CEL MAI MARE BUNCĂR

Cel mai mare buncăr – 3.000l (semințe – 1.800l, îngrășăminte – 1.200l), ceea ce permite până la 40 ha însămânțate în zi lumină (la o normă la grâu de 200 kg/ha și îngrășăminte minerale de 100 kg/ha) pot fi semănate 9 ha la o alimentare a semănătorii.

ACOPERIRE CU VOPSEA PULBERE REZISTENTĂ LA UZURĂ

Vopsea de tip pulbere. Linia Ideal-Line de vopsire cu pulbere (Danemarca) este instalată la uzină. Această tehnologie de vopsire ne permite să avem un strat de vopsea de înaltă calitate, cu o perioadă de garanție de până la 8 ani.

* Toate datele și desenele au caracter informativ. Ne rezervăm dreptul la modificări tehnice. Discutați nivelul de echipare cu reprezentantul regional.

Back to top