Polaris Premium

COMBINATOARE POLARIS 6 PREMIUM

5 rânduri de organe de lucru pentru o trecere și pregătire îmbunătățită a terenului pe sole cu multe resturi vegetale

SPECIFICAȚII POLARIS PREMIUM

± 7
grade

Copier a suprafeței câmpului

7,2
ha/oră

Productivitate de până la

2-12
cm

Adâncime de prelucrare a patului germinativ

150
cp

Puterea necesară de la

AVANTAJE

TRANSPORT SIGUR

Dispunerea în șah a roților tandem asigură o trecere lină, fără reziduuri, fără a se înfunda, și o adâncime de lucru constantă și uniformă pe toată lățimea mașinii.

REGLAREA RAPIDĂ A ADÂNCIMII DE LUCRU

Adâncimea de lucru este reglată ușor și rapid prin adăugarea de cleme pe tijele cilindrilor hidraulici ai roților tandem și prin reglarea urechilor roților de sprijin pe aripile combinatorului.

PUNTE DE UMEZEALĂ EFICIENTĂ

Dinții agresivi ai grapei cu arcuri îndepărtează buruienile subțiri, amestecă și distribuie uniform resturile vegetale pe câmp, menținând umiditatea și provocând o germinare cât mai completă și mai rapidă a culturilor.

GHEARELE LUCREAZĂ CU VIBRAȚII

Vibrația face ca ghearele să spargă bine solul și să reducă uzura, reducând astfel costurile de operare și intervalele de întreținere.

COMPACTAREA ȘI NIVELAREA DE CALITATE A SOLULUI

Tăvălugii cu lamele tip platband asigură spargerea bolovanilor mari și mici, și, de asemenea, compactează solul în zona de lucru.

O COMBINAȚIE EFICIENTĂ A ORGANELOR DE LUCRU

Dispunerea în șah a organelor de lucru pe 5 rânduri, cu o lățime a săgeții de 235 mm, permite lucrul în câmpuri cu multe resturi vegetale, fără înfundare.

CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ A COMBINATORULUI

Construcția cadrului asigură rezistența și fiabilitatea necesare, fiind fabricat din oțeluri europene de înaltă rezistență, cu o greutate redusă, ceea ce reduce consumul de putere a tractorului.

POLARIS PREMIUM este un combinator semitractat conceput pentru economisirea resurselor la lucrările de pre-însămânțare și cultivarea a solului pentru culturile de cereale, tehnice și furajere. Sunt disponibile modele de combinatoare cu lățimi de lucru de la 4 până la 12 m. Pregătirea de calitate a patului germinativ este un factor important pentru o recoltă bogată.

DISPUNEREA ORIGINALĂ A ORGANELOR DE LUCRU

Dispunerea în șah a organelor de lucru pe 5 rânduri asigură un flux îmbunătățit al resturilor vegetale, fără blocaje, o distribuire uniformă a solului și o tăiere a buruienilor. Construcția cadrului cu grilaj facilitează fluxul unor cantități mari de resturi vegetale, datorită faptului că ghearele au o spațiere transversală și diagonală optimă, ceea ce reduce, de asemenea, costurile de combustibili la prelucrarea solului.

PROTECȚIE PRIN ARC DE SUSȚINERE

Polaris Premium este echipat cu organe de lucru cu dimensiunea de 25×40 mm și protecție constantă prin arc. Datorită vibrațiilor arcurilor, amestecarea solului se realizează cu mare atenție. Prin protecția constantă cu arc, suportul menține lama cultivatorului la adâncimea stabilită, pentru a crea un pat germinativ uniform și optim în condiții instabile, ceea ce duce la răsărirea uniformă a plantelor în rânduri.

SĂGEATA CULTIVATORULUI

Săgeata cultivatorului cu o lățime de lucru de 235 mm are o construcție unică a aripilor și o brazdă joasă, ceea ce optimizează performanța și îndeplinește cerințele condițiilor dificile din câmp. Durata de viață lungă a săgeții este asigurată de fabricarea acesteia din oțel bor, călit pentru durabilitate și rezistență, cu o margine ascuțită, asigurând o durată de viață lungă. Pentru a proteja împotriva contrafacerii, gheara este ștanțată cu marca producătorului. Piesele de uzură pot fi înlocuite rapid și ușor prin intermediul elementelor de fixare cu șuruburi testate și verificate.

TĂVĂLUGUL

Tăvălugul cu lamele din platband sparge solul cu predominanță semnificativă bulgări mici, cu dimensiuni de până la 25 mm. Datorită suspensiei radiale, acesta copiază denivelările terenului și asigură nivelarea și compactarea suprafeței solului. Datorită construcției speciale a unității butuci FKL cu o garanție de 2 ani, durata de viață a a tăvălugului este extinsă și timpul de întreținere este redus.

GRAPĂ CU ARC

Grapa cu arc creează o barieră în calea evaporării umidității, smulge buruienile subțiri și resturile vegetale și le distribuie uniform pe suprafața câmpului.
Reglarea unghiului de înclinare a dinților grapei:
15° – setare standard pentru majoritatea solurilor și pentru resturi vegetale de nivel mediu;
30° – pentru un nivel ridicat de resturi vegetale;
50° – pentru soluri grele cu un nivel minim de resturi vegetale.

CONSTRUCȚIE UNICĂ A RAMEI

O rezistență și fiabilitate sporită în condiții dificile este asigurată de tuburile din oțel european din care sunt fabricate rama centrală și aripile. Datorită construcției tip plasă a ramei, cultivatorul are o greutate redusă, în timp ce își menține rigiditatea, ceea ce duce la econome de combustibil pentru tractor.

ARIPILE CULTIVATORULUI

Capabile să copieze bine terenul pe orizontală până la ± 7°, asigură un control perfect al adâncimii și o afânare perfectă a întregii lățimi de lucru pe câmpurile cu un teren dificil.

ROȚI TANDEM

Dispunerea în formă de șah a roților tandem de pe cadrul central îmbunătățește capacitatea de trecere prin resturile vegetale fără blocaje. Cele două roți asigură o adâncime de lucru stabilă și uniformă pe întreaga lățime de lucru a mașinii și ajută la menținerea cadrului pe poziție.

ROȚI DE SUSȚINERE A ARIPILOR

Datorită amplasării roților de susținere pe aripi, combinatorul prelucrează solul la adâncimea stabilită pe întreaga lățime de lucru.

REGLAREA ADÂNCIMII DE LUCRU

Adâncimea de pregătire a solului este reglată de la 2 la 12 cm prin intermediul unui sistem hidraulic și este fixată mecanic suplimentar printr-un set de opritoare de reglare (cleme) din aliaj de aluminiu amplasate pe cadrul central.

MANEVRABILITATE ȘI UȘURINȚĂ ÎN TRANSPORT

Roțile de susținere sunt amplasate pe mijlocul mașinii, ceea ce facilitează transportul combinatorului Polaris Premium și efectuarea de viraje pe o rază mică. Dimensiunea combinatorului 2800 mm în poziția de transport permite utilizarea drumurilor publice pentru transportul la locația de lucru.

CUPLAJUL LA TRACTOR

Echipat cu o bară de cuplare, care facilitează conectarea la tiranții tractorului, potrivit pentru toate tipurile de tractoare.

ACOPERIRE CU PULBERE

În uzină a fost instalată linia de acoperire cu pulbere Ideal-line (Danemarca). Această tehnologie de vopsire produce un finisaj de înaltă calitate, cu o perioadă de garanție a vopselei de până la 8 ani.

ȘURUBURI

Utilizarea șuruburilor cu o clasă de rezistență de cel puțin 8,8 asigură fiabilitatea și durabilitatea funcționării.

* Toate datele și desenele au caracter informativ. Ne rezervăm dreptul la modificări tehnice. Discutați nivelul de echipare cu reprezentantul regional.

SPECIFICAȚII

Back to top